fbpx

Omiljena oprema fotografkinja i kreativki iza Lifestyle Portfolio Class

Kamrette je jedna od onih stvari koja nam je dugo bila na popisu u bespućima bookmarksa, proizvod kojemu smo se stalno vraćale i čekale na pravu priliku da budu s nama. A što može biti bolja ‘prava prilika’ nego Lifestyle Portfolio Class, naša prva zajednička radionica ili mini retreat o fotografiji, stiliziranju i poslovnom treningu na kojem su naši najdraži novi foto ruksaci, australski Kamrette imali premijeru. 

Stigli su baš baš kad je trebalo iz daleke Australije, naručeni puno prekasno, last minute last minuta, i bome su nas dobili na prvu. Jedan crni, jedan zeleni, krasno su dizajnirani, jednostavni i bezvremenski, imaju - ono što nam je najdraže, taman onoliko džepova, utora i pregrada za sve one naše stvari koje nam uglavnom nisu potrebne ali ih svejedno nosimo sa sobom. 

Neka i punjača za baterije iako su sve baterije napunjene. Neka i još jedne kartice za svaki slučaj, dabogda je nikad ne izvadila. Ma ponijet ću i širac, možda će mi zatrebati, premda mi nikada ne zatreba. Laptop obavezno, kakvo je to snimanje bez laptopa danas? Još i knjigu ako dođem ranije, iako se još nije dogodilo. Hard disk, punjač jedan, punjač drugi, punjač nepoznati, krema za ruke, maramice, olovka, lego… Znamo kako to ide. 

I tako i bi, Kamrette se nađe u našim rukama kao dugoočekivani poklon. Krasno leži i na leđima i u ruci, a u odjelu za foto opremu ima pregrade koje se mogu prilagođavati. Jedina mana jest da nema pojas oko struka kojim bi se rasteretila težina s ramena na bokove, pa ne preporučamo s njim na planinarenje. Ima prostor za laptop (moj 16inch stane taman) na leđima i prednje džepove u koje stanu sve te nužne sitnice. Nek se nađe. 

Jeste li vi više clean i minimalistički i svenasvommjestu vibe ruksaka ili se i kod vas nađe koješta?

Uživajte u fotkama, a više o Kamrette ruksacima pronađite na njihovom webu ili Instagramu. Hvala Kamrette što nam se pridružio na našem lijepom eventu i hvala pristupačnom timu s kojim smo komunicirali. 

Share this story

COMMENTS Expand -