fbpx

elevated creative business experience

lifestyle

portfolio

class

Mjesto gdje življenje svog sna postaje real life priča.

program

Radionica je koncipirana kao dvodnevna kombinacija teorije i prakse, od moodboarda do portfolia. Želja nam je polaznicima osim informacija, znanja i iskustva dati i nešto opipljivo što možete odmah iskoristiti - vlastiti mini portfolio kojim ćete potencijalnim klijentima pokazati svoje vještine i bukirati upravo one klijente s kojima žele raditi.

Program prvog dana

SADRŽAJ

TIJEK RADIONICE

MOODBOARD

STILIZIRANJE

STORYTELLING

FOTOGRAFIRANJE

EDI ANTONIA PREDAVANJE

BUSINESS COACHING

Na samom početku prvog dana očekuje nas okupljanje, upoznavanje i mingle uz kavu. Zatim slijedi prezentacija i predavanje na temu “Moodboard" koju će voditi Lidija Tomas Matijević. Nakon toga imamo prvi blok stiliziranja, storytellinga i fotografiranja s Edi, te kratku pauzu za organizirani ručak. Nakon pauze slijedi drugi blok praktičnog dijela fotografiranja, te prvi grupni business coaching kojeg vodi Marina Ćosić. Dan ćemo završiti zajedničkom večerom.

ŠTO VAS ČEKA PRVI DAN:

PRIJAVI SE

business coaching

5.5.2023. - PRVI DAN

Understand your unique value

Re-thinking business

Kako promišljati o vlastitom poslu uz brze promjene tehnologije u novom tisućljeću, da podržava vaš životni stil, a ne ugrožava zdravlje i privatni život?

Stvoriti pozitivan i podržavajući mindset najveći je izazov malih poduzetnika i kreativaca, kao i stvoriti ispravan odnos prema novcu, zarađivanju i određivanju cijena. Let’s change that.

Biti svjestan vlastite vrijednosti u moru kompetencije može se činiti kao mission impossible. No, poznavati sebe i razaznati vlastite vrijednosti, afinitete i jedinstvene darove vještine su kojima gradimo temelj zdravog posla. Naučit ćemo te kako pretočiti vlastito iskustvo, ambicije i aspiracije u u posao sa svrhom i ciljem, te zašto nitko od nas zapravo nema konkurenciju.

mindfully crafting a business with heart & purpose

Focus & intention lead to a plan

Get clear with your offer

Action & results

U nama kreativcima puno je priče, ideja, misli, smjerova, želja, odluka i planova, no često se vrtimo u krug i krećemo uvijek iznova. Ako puno radiš a malo ostvaruješ, nije problem u okolnostima ili višim silama, nego u… well, otkrit ćemo ti na ovom coaching sessionu. Sama akcija je besmislena ako nema svrhu i cilj, a jedini pokazatelj da radimo dobro jest rezultat. Kako do njega? Let’s find out.

Što je zaista tvoj posao, što točno radiš i za koga? Jasnoća vlastitih vrijednosti i ponuda usluge ili proizvoda orijentirana prema kupcu temelj su profitabilnog biznisa. Zvuči kao nepoznat teren, ali prevest ćemo ga na jednostavan jezik koji će donijeti obilje spoznaja i a-ha trenutaka.

Znati što radiš (i zašto) je baza, ali bez jasnog fokusa o smjeru kojim želiš ići i neupitne namjere ishod će biti osrednji - uvijek ćeš se pitati kako to drugima uspijeva, u čemu griješiš i pronalaziti izgovore zbog kojih je tebi uspjeh kakav priželjkuješ uskraćen. Spoiler alert - ne trebaš tretmane i uvid u prošle živote (iako ne može škoditi). Iako zvuči kao new age, zapravo pričamo o strategiji.

KRAJ PROGRAMA PRVOGA DANA. ODLAZAK NA ZAJEDNIČKU VEČERU. NOĆENJE U PREDIVNOM MOTOVUNU. VJERUJEMO DA ĆE SVI BITI PUNI DOJMOVA.

Program drugog dana

SADRŽAJ

TIJEK RADIONICE

STILIZIRANJE

FOTOGRAFIRANJE

PORTFOLIO COACHING

BUSINESS COACHING

Drugi dan započinjemo kratkim druženjem uz kavu, čaj i dojmove prvog dana. Slijedi samostalno stiliziranje i fotografiranje. Nakon pauze za ručak čeka nas još jedno predavanje i prezentacija Lidije na temu Porftolio, te grupni business coaching kojeg će opet voditi Marina. Dan završavamo uz kratko druženje i razmjenu dojmova.

ŠTO VAS ČEKA DRUGI DAN:

Nakon okupljanja, uz kratko druženje, kavu i čaj razmijenit ćemo iskustva od prethodnog dana, ili prije ‘kako je tko spavao i što je tko sanjao’, kako to obično bude. Uslijedit će prvi i jedini blok stiliziranja i fotografije drugog dana. Kroz praktičan rad nadopunjujući svoje znanje s iskustvom prethodnog dana polaznici će sami stilizirati setove/scene uz podršku mentorica i konstruktivne razgovore.

Nakon pauze za lagani ručak uz vrhunski pogled slijede još dva predavanja. Prvo predavanje uz prezentaciju na temu Portfolia vodit će Lidija. Pričat ćemo o tome čemu actually služi portfolio, kako kreirati portfolio koji će privući točno one klijente s kojima želite raditi, te što razlikuje dobar od lošeg portfolia. Dat ćemo vam smjernice kojima ćete svoje fotografije iskoristiti da vas odvedu točno tamo kamo zamišljate u svojim vision boardovima.

Slijedi još jedno business coaching predavanje uz prezentaciju, ovaj put na temu brendinga. Koji sve elementi čine uspješan brend, kako ih iskoristiti u svoju korist, kako biti autentičan, svoj i originalan u svemu tome, te kako fotografijom podignuti svoju medijsku prisutnost na next level.

PRIJAVI SE

business coaching

What’s branding really

To brand, or not to brand

cultivating an authentic brand that stands out

Pitanje tehničke naravi. Koji su elementi brendinga, jesu li neki važniji od drugih, kako pristupiti brendingu - i možemo li ga ipak napraviti sami? Ako za stvoriti izniman brend (i business) nije dovoljno imati logotip, paletu boja i konzistentan feed, a što onda je?

Nije pitanje. Razumijevanje što je to branding na dubljoj razini i kako nam pomaže u stvaranju prepoznatljivog potpisa koji će odolijevati tragu vremena i neizbježnim promjenama bit će sastojak koji će vas razlikovati od ostalih (riba u oceanu).

6.5.2023. - DRUGI DAN

Brand photography makes a difference

Does branding need a strategy?

Power of authenticity

Možda najvažnije od svega - kako ostati svoj, iskren prema sebi i prema drugima i ići kroz ovaj život u ljubavi, živjeti iz ljubavi i stvarati iz ljubavi. Makes sense? Autentičnost u stvaralaštvu pitanje je opstanka u vremenu koje dolazi. Let’s find out how.

Jesu li poslovna i brand strageija jedno te isto ili se razlikuju? Treba li i tvoj brend strategiju? Ako već imamo logo, boje i fotke - čemu onda plan za dalje? Strategija, ali mindfully.

Sve je bitno, ali fotografija je najbitnija. I ne (samo) zato što se mi njome bavimo. Ali iskreno, što prvo primijetiš kad dođeš na nečiji Instagram ili website? Znamo, da. No, što je brand fotografija u brandu nekoga tko se fotografijom bavi i kada nam je potrebna? Spoiler alert: cha ching.

Bonus

Popust na usluge fotografiranja i mentorstva kod Marine Ćosić i fotografiranja Lidije Tomas Matijević koje možete iskoristiti u 2023. godini.

Kod za popust na godišnji subscription našeg partnera Flothemes - i naši webovi napravljenu si na ovoj vrhunskoj platformi za fotografe sa stilom i stavom.

Svaki polaznik dobiva i review svog portfolia mjesec dana nakon radionice - personalizirani feedback od vaših mentorica.

Media kit + Portfolio Canva template - za promociju svog rada i komunikaciju s klijentima.

PRIDRUŽI NAM SE

LIFESTYLE PORTFOLIO CLASS

Stvorimo zajedno priču koja će nam budućnost učiniti lijepom

Ostvari kreativni i poslovni život na novoj razini

Edi Antonia Brljafa

Dizajnerica interijera i stilistica Edi Antonia Brljafa gostovat će na prvom danu radionice kako bi nam prenijela ljepotu stiliziranja i uređenja interijera čiji senzibilitet i stil rijetko ostavlja ravnodušnim.

Studirala je dizajn interijera na Istituto Europeo di Design u Milanu i radila kao stilist za agenciju dizajna/kreativne direkcije/stylinga Studiopepe. Tamo se prvi put susrela sa strukom stilista za editorijale, kataloge, sajmove, izloge i interijere te zavoljela tu ulogu. Trenutno radi kao dizajner interijera i partner u arhitektonskom i dizajn birou Tissa&Partners. Edi koja kao istrijanka savršeno upotpunjuje našu istarsku priču.

Edi:

“I sama sam začetnik nekoliko kreativnih workshopa koje volim baš zato jer su savršena prilika za učenje, druženje, upoznavanje ljudi sličnih interesa i afiniteta, a sve sa ciljem stvaranja lijepih priča. Esteta po prirodi, uvijek se oduševljavam ljepotom u svemu - detaljima, prostorima, atmosferama, ljudima, naČinu življenja, knjigama, gatheringu…”

gost predavač

PRIJAVI SE

Boost inspiracije, motivacije, kreativnosti i ljepote druženja s ljudima baš poput tebe

Ovo je pravo mjesto za osnažiti svoj potencijal, nadopuniti svoje znanje i upoznati kreativce s kojima ćeš ući u nove kreativne i poslovne pustolovine

Doslovno

PRIJAVI SE

tu smo

Imaš li pitanja?

Javi se na [email protected]. Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja.

Zanima te je li ova radionica dobra za tebe? Baci oko na često postavljanja pitanja.

FAQ

LIFESTYLE PORTFOLIO CLASS, ISTRA, 5 & 6 SVIBANJ 2023.

Ne ograničavaj svoje postignuće na ono što je napravljeno do sada. Ako postaviš granicu u zvijezde, nikada nećeš saznati što je moguće iznad toga.

Vidimo se u Motovunu!

PRIJAVA